Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is een eerste voorbeeldbericht. Je kunt het bewerken of verwijderen en starten met je site!

Geplaatst in Geen categorie | Een reactie plaatsen

35ste Internationale Open Helderse Judo Kampioenschappen 2012

Update:
Beste sportvrienden,
De commissie OHK 2012 die het Open Helders judokampioenschap organiseert, heeft besloten om de inschrijftermijn te verlengen.
Dit om de volgende redenen.
Doordat we pas heel laat groen licht kregen v.w.b. het doorgaan van het toernooi in het Sportcentrum Quelderduyn, zijn ook de uitnodigingen later verstuurd dan normaal. Dit late bericht had te maken met het faillissement van de eigenaar van de sporthal. Dankzij de nieuwe eigenaar van de sporthal (Dante Vastgoed) en de medewerking van Kings basketbal konden we direct verder gaan met het organiseren van het internationaal Open Helders judokampioenschap.
Daarnaast heeft ook de herfstvakantie de inschrijvende teams parten gespeeld.
Inmiddels hebben zich nu al bijna vijfhonderd judoka’s zich ingeschreven.
We laten de mogelijkheid voor de clubs open tot 2 november om zich alsnog aan te melden of meer judoka’s bij de inschrijving te voegen…
13 oktober 2012
Hierbij ontvangt U een uitnodiging om deel te nemen aan de 35ste Internationale Open Helderse Judo Kampioenschappen die op 24 en 25 november 2012 zullen worden gehouden in sportcentrum Quelderduyn in Den Helder.
Het toernooi wordt verstreden op acht wedstrijdmatten met drie scheidsrechters per mat.
35e Internationale Open Helderse Judo Kampioenschappen
Inschrijfformulier zaterdag 24e
inschrijfformormulier zondag 25e
35th International Den Helder Open Judo Championship 2012
 Entryform saturday 24th
 Entryform sunday 25th

 

 

Geplaatst in Judo, OHK 2012 | Een reactie plaatsen

Geen succes op het NKT in Eindhoven

De enige deelneemster van Dun Hong aan het Nationaal Kwalificatie Toernooi Anna Nauta heeft niet voor een verrassing kunnen zorgen in de 52 kg klasse. In deze zwaar bezette klasse waar o.a. vijfvoudig Nederlands kampioene Mirjam Polak van topjudo Nijmegen na een hernia operatie haar come-back maakte, waren alle subtoppers aanwezig.

De eerste zes plaatsen geven recht op deelname aan de Nederlandse Kampioenschappen die later deze maand worden gehouden.

Ook de voor Dun Hong in het West-Friese team uitkomende Bouke Steinfort van Asahi-San wist zich niet te plaatsen. Met een gewicht van 54,8 kg nam hij deel in de poule van de -60 kg.

Allebij top gedaan. We hebben het hier wel over de laatste selectieronden voor het hoogste niveau.

Geplaatst in Judo | Een reactie plaatsen